VORES LINEUP – EFTERÅR 2023

Vores mission om at beskytte dine tech-enheder tager nye skridt dette efterår.
Vores velkendte funktioner som lette, slanke etuier med præcis pasform og fuldt bevaret funktionalitet er der selvfølgelig stadig. Dertil kommer nye modeller/funktioner som “Evo Crystal Kick” med indbygget stativfunktion(!), Evo Lite Wallet og flere modeller med fuld MagSafe®-funktionalitet!

Under videoen kan du se vores line-up til iPhone 15, for andre eksempler se bunden af siden.

Klik på billederne for at se produktblade i pdf-format..

EVO LITE WALLET

Faldbeskyttelse op til 3m.
Kortholder
35x mere effektiv end US
Military Standard 810H

EVO CRYSTAL m. Kickstand

Faldbeskyttelse op til 4,9 m
MagSafe®-kompatibel
Integrerad kickstand
FlexShock™ – vores brancheførende materiale

 

EVO CLEAR

Faldbeskyttelse op til 3,6 m.
Slank profil
UV-bestandig
Skridsikkert greb

EVO CLEAR m. Magsafe

Faldbeskyttelse op til 3,6 m.
MagSafe®-kompatibel
Forbedret beskyttelse af kameraet
Ridsefast

 

EVO LITE SOLID

Faldbeskyttelse op til 3m.
35x mere effektiv end US
Military Standard 810H
Fås i flere farver!

EVO LITE

Faldbeskyttelse op til 2,4 m.
Slank profil
UV-bestandig
Ridsefast

TECH21 KAN BESKYTTE ALLE ENHEDER

Vi ved, at det ikke kun er din telefon, der er vigtig for dig. Det er derfor, vi tilbyder uovertruffen beskyttelse til iPads, MacBooks og endda Airtags (!). Med Tech21 kan du være sikker på, at dine enheder er beskyttet mod uventede hverdagsulykker, og at din enhed forbliver i perfekt stand uden at gå på kompromis med funktionaliteten.

EVO FOLIO

Med stående, liggende og skitserende visningsmuligheder, flere vinkler og markedsledende beskyttelse mod flere fald er Evo Folio til iPad perfekt til arbejde og fritid. Integreret holder til smarte penne som Apple Pencil eller Tucano Active Stylus. Med sin gennemsigtige bagside er den perfekt til dem, der ønsker synlig tyverimærkning! Evo Folio fås i flere farver til 10,2″ og 10,9″ iPads.

IMPACT GLASS

Vores Impact Glass behøver måske ikke nogen nærmere introduktion. Masser af skærme er blevet reddet med denne ekstremt effektive skærmbeskytter. Nem at montere, antimikrobiel overflade og samme fornemmelse som skærmen.

Revnede skærme er en stor omkostning for både virksomheder og privatpersoner. Impact Glass kan redde din enhed fra den ulejlighed!

 

MACBOOKS

Vores Apple MacBook-covers er klar til alt, hvad livet byder dem. Uanset om du leder efter et MacBook Air- eller MacBook Pro-cover, har vi dette vigtige og dyre stykke teknologi fuldt beskyttet mod hverdagens ulykker – uanset om du er hjemme, på kontoret eller pendler. Vores Evo Hardshell og Evo Wave MacBook-coverer er designet til at give nem adgang til alle de porte, du har brug for, og muliggøre fuld forbindelse til enhver tid, velvidende at de er videnskabeligt testet og klar til enhver eventualitet.

EVO HARDSHELL

Det perfekte coveret til din Macbook er blevet krystalklart. Dette stilfulde cover er ultratyndt, let og behageligt og en drøm at bruge. Intelligent flerlagsbeskyttelse beskytter mod hverdagens stød, mens højtydende materialer beskytter mod fald. Hvis du vil holde din Macbook Air i perfekt stand, er dette det rigtige valg, og det er det oplagte valg til at forlænge levetiden for din virksomheds teknologipark!

EVO WAVE

Den designdrevne Evo Wave til MacBook er bygget til at modstå kraftige fald og har en hård, ribbet yderside for ekstra holdbarhed. Du har nem adgang til porte, skridsikre fødder, beskyttelse over det hele, og den er lavet med vores signatur “Waste Responsible Innovation” – så Evo Wave ved slutningen af sin levetid naturligt kan opløses i jorden.

OMSORG FOR VORES PLANET

Hos Tech21 tager vi et stort ansvar for den indvirkning, vores handlinger har på miljøet. Vi innoverer løbende for at finde måder at gøre vores produktion, produkter og emballage så cirkulære og ansvarlige som muligt. Vi er ikke perfekte endnu, men vi lover, at vi bevæger os hurtigt for at skabe en mere bæredygtig og ansvarlig fremtid for vores produkter og vores planet.

VI REDUCERER

Vi elsker tanken om at bruge helt naturlige eller komposterbare materialer, men sandheden er, at de i øjeblikket ikke giver din teknologi den bedste beskyttelse Vi elsker mere etuier, der aldrig mister deres holdbarhed.

Vores nyeste materiale til beskyttelsesetuier er et biomaterialeadditiv, som gør vores etuier med vores “Waste Responsible Innovation” mere attraktive for mikroorganismer i et deponeringsmiljø.

Tilsætningsstoffet fungerer grundlæggende som et “særligt krydderi”, der giver mikroorganismerne på lossepladsen en mere velsmagende telefonskal, da plasten nedbrydes til organiske molekyler på blot et par år i stedet for tusindvis af år – og intet efterlades i miljøet.

*Mere end 60 % af hver af de cases, der vises på denne side, er bionedbrydelige. Disse cases indeholder vores egen Waste Responsible Innovation-teknologi og vil være biologisk nedbrydelige på lossepladser i løbet af få år. Vores materialer er blevet uafhængigt testet af Eden Research Laboratory, Albuquerque, USA. Produkterne betragtes ikke som biologisk nedbrydelige i nogle dele af verden, herunder Californien, Maryland, Washington og Frankrig.