FIXED laver tilbehør til alle dine enheder til hverdagsbrug. Alle deres produkter er designet fra bunden med vægt på funktionalitet, holdbarhed, kvalitet og enkelthed. Uanset om du har brug for at beskytte din telefon, en ny rem til et smartur, en smart locator, en oplader, en hub eller for at sikre dig, at din mobiltelefon ikke ender på sæderne under kørslen, har de dækket dig. Selv elskere af premium tilbehør vil ikke blive skuffede, de tilbyder en række læderprodukter fra håndværksteder i Tjekkiet, som vil glæde selv de mest krævende af dig.

Se alle FIXED-produkter: MobilTabletsWearable

Næsten alle af os ønsker at få deres telefon til at se helt ny ud, selv efter et års brug. Du kan vælge mellem en række frontskærmbeskyttere, som er nemme at installere takket være applikatorerne og endda beskytter højttaleren med et gitter. Du vil måske også beskytte kameralinsen mod at blive ridset uden at det påvirker kvaliteten af billederne negativt. Alt du skal gøre er at vælge mellem en række covers og din telefon er beskyttet i sin helhed. Du kan også vælge mellem de mange forskellige beskyttere til tablets og smarture.

Eksempel på produkter:

I disse dage har du brug for opladere til alt. FIXED er konstant på udkig efter løsninger til at oplade din enhed mere sikkert og hurtigere uden behov for flere opladere til flere enheder, plus pakket i en virkelig kompakt størrelse. De tilbyder miniatureopladere i både bil- og vægstikdesign. De følger også med trenden med trådløs opladning, du kan vælge mellem forskellige ladestationer, eller en kombination af opladning og en bilholder med MagSafe-understøttelse.

Eksempel på produkter:

I dag bruger vi mange enheder mange steder. Hos FIXED arbejder de for, at enhederne bliver brugt til deres fulde potentiale, så du kan se eller nå dem godt, og at de kan lades op, når det er nødvendigt. Uanset om du kører i bil, på kontoret, på tur eller komfortabelt vil se en film på din iPad.

Eksempel på produkter:

Hvis du er fan af luksustilbehør, bliver du ikke skuffet. Sleeves til MacBook og iPads, Airtag-punge og keytags, pungetuier til iPhone, Samsung og meget mere lavet i håndproduktion i Europa er virkelig de bedste. Alle læderprodukter er lavet med kærlighed, omhu og vil holde i mange år.

Eksempel på produkter:

Se alle FIXED-produkter: MobilTabletsWearable