Læs mere om MONDO by Defunc Over-ear her!Trioen bag MONDO

MONDO by Defunc er resultatet af et samarbejde mellem artist management-agenturet Monza og den førende street culture-platform Dopest. Sammen med os hos Defunc er ideen bag det nye brand at skabe en unik designformel, der kombinerer teknisk og forretningsmæssig ekspertise med den logik, der driver online fankultur.

Vi arbejder direkte med kunstnere og skabere om nye produkter og koncepter, hele vejen fra design og markedsføring til distribution og overskudsdeling. Sammen skaber vi en ny forretningslogik baseret på en mere direkte forbindelse med kunstnere og publikum ved at være en del af deres kultur. Introduktionen af MONDO over-ear-hovedtelefoner i 2023 er kun begyndelsen. En hel række nye produkter er allerede i støbeskeen. Hold øjne og ører åbne.

MONDO BY DEFUNC

SKABT AF OG FOR KULTUREN

MONDO by Defunc-brandet kombinerer erfaringen fra svensk lyddesign med forbindelser til den svenske musikindustri i det nye “powerhouse” MONDO by Defunc, der er grundlagt af en treenighed af virksomheder med omfattende erfaring og tætte bånd til den skandinaviske musikindustri, dens kunstnere og skabere med tilknytning til musik- og byscenen.
Kort sagt – i alle MONDO-produkter skal lyden nydes på den måde, kunstneren havde tænkt sig.

Designelementerne skal være tydelige påmindelser om vores skandinaviske musikarv.
Det gælder alt fra knapper, kontakter og betjeningselementer på produktets hardware til det umiskendelige signaturhjørne på emballagen, et musikalsk sprog, der går tilbage til 80’ernes vinylplader. Vi har musikken i vores DNA, og den følger os hele vejen fra designudkast til artistsamarbejder.

THE LINE-UP


MONDO OVEREAR

Musik ligger i vores DNA, og den følger os hele vejen fra designudkast til kunstnersamarbejder. Mød vores førstefødte – MONDO over-ear hovedtelefoner. Du vil elske den!.

Klik på billedet for at se produkt pdf.

MONDO OVEREAR

Over-ear-hovedtelefonerne har et tidløst og alligevel moderne design og fås i tre farver – klassisk sort, varm greige og en transparent version, der virkelig skiller sig ud.

Klik på billedet for at se produkt pdf.

MONDO OVEREAR

Hovedtelefonerne er designet med dobbelte højttalerelementer og aptX™ HD til high definition-lyd. Brug den medfølgende app til dine egne EQ-indstillinger, og du er klar til at gå i gang!

Klik på billedet for at se produkt pdf.

MONDO ON-EAR

Musik ligger i vores DNA, og den følger os hele vejen fra designudkast til kunstnersamarbejder. Fra 80’erne til nutiden: Mød vores Freestyle-hovedtelefoner – Den ultimative flashback!

Klik på billedet for at se produkt pdf.

MONDO ON-EAR

Unik akustik for en dybere bas, og optimal performance takket være vores unikke struktur, der undgår lydlækage. 32mm element leverer dyb bas i disse fantastiske retrohovedtelefoner!

Klik på billedet for at se produkt pdf.

MONDO ON-EAR

3 farver, puder i flere farver (tilbehør), en supertrendy flirt med 80’erne og en så let hovedtelefon at du nemt kan glemme, at du har den på… Hvis det ikke var for de dejlige beats, der kærtegner dine ører!

Klik på billedet for at se produkt pdf.MONDO by DEFUNC

SPORT EDITION

MONDO by Defunc lancerer eksklusiv kollektion af lydprodukter i samarbejde med Armand Duplantis

Samarbejdet mellem verdensmesteren Armand Duplantis og svenske MONDO by Defunc omfatter flere produkter, som er udviklet i tæt samarbejde mellem parterne. Produkterne er designet fra bunden til færdigt produkt sammen med Armand og er alle kendetegnet ved elegante farve- og materialevalg og personlige designelementer. Produkterne i samarbejdet omfatter en over-ear-hovedtelefon med en imponerende teknisk specifikation og en trådløs øreprop til højintensive aktiviteter.


FUTURE PRODUCT – VÆRD AT VENTE PÅ:

MONDO by Defunc SPEAKER

Med en tydelig 80’er-stemning fortsætter vi med at flirte med vores arv og sørger for, at vi har de små detaljer, der får dig til at smile. Det er retro, men alligevel moderigtig. Præcis som vi ønsker det! 3 dejlige farver. Et kraftigt stykke, der vil imponere, og som er værd at vente på!

LOUD AS F**K

Med 6 aktive højttalere, der leverer 96 W, og 3 passive bashøjttalere, er MONDO SPEAKER LARGE virkelig L-O-U-D!!!   2 aktive elementer til bas og mellemtone, 2 aktive elementer til mellemtone, 2 aktive elementer til høje toner og de 3 passive basser til en super tung bas.

mondobydefunc.com/