“Innovation distinguishes between a leader and a follower.”

Steve Jobs

Teknologi, innovation og videnskabelig testning er nøgleelementer, der tilsammen gør Tech21’s produkter til beskyttelse mod stød til de mest anerkendte, pålidelige og videnskabeligt dokumenterede på markedet.

VORES ARV

Tech21’s startede ved at vores grundlægger, Jason Roberts, helt tilbage i 2005 påtog sig at ville revolutionere branchen for beskyttelse af mobiltelefoner.

Han bemærkede, at konkurrenterne i branchen blot købte billige materialer fra hylderne fra masseproduktionsanlæg i Fjernøsten, og han identificerede et unikt stødabsorberende materiale her i Storbritannien og indså hurtigt, at det havde et enormt potentiale på tværs af en lang række anvendelser.

IMPACT PROTECTION

Fra molekylære opskrifter til laboratorietest af materialeingredienser og formuleringer – alt, hvad vi gør med vores materialevidenskab, er centreret om at udvikle den mest avancerede stødbeskyttelse, du kan købe til dine enheder.

BÆREDYGTIGHED

Vores planet har lige så meget brug for beskyttelse som din teknologi, og lige fra materialeudviklingsfasen til fremstillingen er bæredygtigheds kernen i det, vi gør. Uanset om det er vores genanvendelige emballage eller vores laboratorietestede bio-spice-innovationer.

DESIGN OG INNOVATION

Fordi vi designer alle vores produkter internt, er vi altid på udkig efter enklere, mere bæredygtige og bare bedre måder at gøre tingene på. Fra multifunktionalitet, kameraskærme, antimikrobielle funktioner og meget mere – vi er altid på udkig efter måder at innovere på.

VORES PARTNERE

Vores engagement i videnskab og innovation gør os ikke kun populære hos vores kunder, men også hos anerkendte globale brands som Apple og Samsung. Det er mærker, som vi har samarbejdet med næsten siden vores start, hvilket viser den konsekvente tillid og højeste kvalitet, som disse store mærker stoler på.


VORES REJSE MOD BÆREDYGTIGHEDVORES TEKNOLOGI


Vi bruger ikke smarte “marketingtaktikker” til at bevise vores produkters holdbarhed, vi bruger virkelige laboratorier med nogle af verdens bedste testmaskiner, og endda nogle, som vores videnskabsteam har udviklet sammen med The National Physical Laboratory, Storbritanniens førende institut for produkttest og verdens førende center for videnskabelig ekspertise.


STØDBESKYTTELSE

Efter en lang 3-årig proces med løbende laboratorietest og forfinelse af polymeropskriften, blev vores banebrydende stødabsorberende materiale, FlexShock®, født i 2012. FlexShock® er et intelligent materiale, der absorberer kraftenergien fra stød og omdanner den til varme, som derefter gendanner etuiet til dets oprindelige struktur, hvilket giver garanteret beskyttelse mod flere fald i hele produktets levetid.

VIDENSKAB OG TESTNING

Vi tester og gentester hvert eneste produkt, vi designer, ikke kun for at overgå konkurrenterne, men også på grund af de avancerede materialer, vi skaber in-house – ingen andre faciliteter i verden har mulighed for at teste vores materialer effektivt.

At sige dette er én ting, så vi fortsætter med at gå et skridt videre og bevise vores engagement i videnskabeligt baserede produkter, du kan stole på, med fortsat forskning og udvikling af helt nye værktøjer og maskiner, hvoraf nogle kun kan findes ét sted på jorden – vores laboratorium.

MILITARY STANDARD

Vores FlexShock™ materiale- og slagbeskyttelsesvidenskab er kendt i hele branchen takket være mange års dedikeret udvikling, testning og innovation, så det var et logisk næste skridt at bevæge os ind på “militærstandard”-arenaen.

Ved hjælp af en streng testmetode, der omfatter strenge parametre for faldhøjde, faldmekanisme, antal og retning af fald og faldoverfladens konstruktion, har vi fået testet flere af vores produktserier og har registreret resultater, der har overgået selv vores forventninger.

Vi udfører disse strengt kontrollerede tests på tværs af hele vores produktsortiment og vil tilføje dette ekstra trin til vores testprocesser for fremtidige udgivelser.

tech21.com/