TUCANO – design der beskytter

Tucano – smart tilbehør til fjernarbejde

Tucano blev grundlagt i Milano i 1985 og er en italiensk virksomhed, der fremstiller tasker, rygsække og tilbehør til dit digitale liv på farten. Italiensk design, innovation og teknologi er en del af hvert produkt – alt fokuseret på et enkelt mål, beskyttelse.

Milano er byen, hvor ideer fødes og tager form; det er også byen, hvor konstant forskning er gået ud over det klassiske koncept med computertasker, med to produkter, der bidrager til brandet international anerkendelse: Second Skin® og Work Out tasken.
For nyligt har Tucano udviklet en ny miljøvenlig linje lavet af 100% genbrugsmateriale, som giver endnu større vægt på miljøhensyn og genanvendelse.

Tucano – Udsøgt design til iPads

Tucano er resultatet af et produkt designet til alle, let tilgængeligt og let at forstå; produkter, der intuitivt reagerer på vores behov og vores vaner, samt på vores ønsker. Tucano er et produkt og en virksomhed på samme tid, der er i stand til at kombinere enkelhed og innovation, kvalitet og rimelige priser, design og en følelse af at høre til en italiensk virksomhed, der har eksisteret i næsten fyrre år.

Tucano – personlig og innovativ

Udvalgte produkter: