FUEL SERIES 5 POWERBANKS

DYBT DESIGN. ÅNDLØS KRAFT

/

At forsyne folk med energi på deres rejser er det, vi gør bedst. Xtorms mål er at give folk energi, uanset hvor de er, gennem vores #MoreEnergy-vision og vores kærlighed til mobilteknologi. I dag kræver folk mere og mere af deres mobile enheder. Uanset om du bestiger bjerge, tager på bytur, arbejder med din tablet i et flexkontor eller streamer den nyeste Netflix-serie i din have..: Vi sørger for, at du ikke efterlades uden en opladning.

HVORFOR XTORM?

At rejse ligger i vores DNA. Vores produkter er fuldt udviklede og
tilpasset de problemer, som rejsende støder på under deres rejser. Derfor sørger vi for, at du aldrig kommer til at mangle energi.
Vores produkter er sikkerhedstestede og godkendte. Det skyldes, at hvert produkt er testet i henhold til meget strenge sikkerhedskrav. Xtorm oplader hurtigt og sikkert!
Vi arbejder kun med den højeste kvalitet og kan derfor tilbyde dig de bedst mulige produkter med en længere levetid.
Xtorm arbejder hårdt på bæredygtighed.

Lille, men stærk

Xtorm energy-produkter har de mest innovative og kraftfulde funktioner. Disse funktioner kombineret med et kompakt design design betyder, at du kan tage dem med dig, uanset hvor du går.

Vi udvikler vores produkter med den rejsende i tankerne og leverer energi til alle dine enheder. dine enheder. Med funktioner som f.eks: Integrerede ladekabler, hurtig opladning, USB-C PD, hurtig trådløs opladning og vandtæthed er der et Xtorm-produkt til enhver rejsende.

Kommunikér kvalitet

Xtorms emballage demonstrerer kvaliteten af Xtorm og dets produkter gennem klar kommunikation, materialer af høj kvalitet og holdbarhed. Hver eneste detalje i vores produkter og emballage består af en passion for design, men også et drive til at udforske planeten og mange års erfaring.

Xtorm, det grønne valg

Hos Xtorm laver vi produkter, der holder. Vores produkter er bygget til at fungere i mange år uden slitage, så du ikke behøver at købe et erstatningsprodukt i den nærmeste fremtid, hvilket sparer masser af ekstra produkter, materialer og produktionsenergi..

Vi bestræber os på at bruge så få miljøskadelige materialer som muligt i vores emballage, kontorer og produktion. Vi genbruger aktivt brugte batterier, så de kan bruges igen, hvilket sparer tonsvis af knappe råmaterialer.
Sammen med fonden Stibat indsamlede vi 3.962.501 kg(!!) batterier til genbrug i 2020.

XTORM SAFETY CHECK

TEMPERATURKONTROL

Alle Xtorm-opladere er udstyret med en kontrolchip, der overvåger temperaturen og dermed forhindrer overophedning.

KORTSLUTNINGSBESKYTTELSE

Bryder automatisk kredsløbet, når der registreres en overstrøm. Det beskytter Xtorm-opladeren og din enhed mod kortslutningsskader.

BESKYTTELSE MOD OVERBELASTNING

Beskytter både det interne batteri og batteriet i den tilsluttede enhed mod overopladning.

BATTERICELLER I TOPKLASSE

Xtorm bruger kun de bedste battericeller, der giver den hurtige opladning, du har brug for, og som opfylder alle sikkerhedskrav.

SIKKER STRØMSTYRING

Xtorm-opladere er udstyret med en APM-chip (Auto Power Management). Den sørger automatisk for den rigtige opladningshastighed og fordeler strømmen effektivt mellem de tilsluttede enheder.

HØJ EFFEKTIVITET

Vores strømprodukter er designet til at drive din enhed så effektivt som muligt. Det sikrer et minimalt energitab under opladningsprocessen.

For mennesker over hele verden

Xtorm har eksisteret i over 15 år. Med vores mission for øje forsyner vi i dag millioner af mennesker med #MoreEnergy, og vores produkter sælges i over 60 lande verden over. 63 for at være helt præcis. Både online og i fysiske butikker.

På vej mod en bedre fremtid

Bæredygtighed har været en topprioritet for Xtorm siden dag ét. Når vi rejser rundt til verdens smukkeste steder, kan vi ikke forestille os, hvordan verden ville se ud uden dem. Det er derfor, vi stræber efter ikke at efterlade os spor i den fantastiske verden omkring os.

www.xtorm.eu