Læs mere om Defunc HOME her!


DEFUNC PRODUKTER 2023-2024


KLAR TIL SUCCES

Defunc er en succeshistorie, uanset om du er forbruger eller forhandler. Med sit gennemtænkte koncept har Defunc gjort det nemt at finde præcis den rigtige høretelefon til det rigtige formål = Det er hurtigt og nemt for forbrugeren, og det er effektivt for butikken.

I sidste ende er det dog lyd og funktion, der betyder mest. Og her vil ingen blive skuffet! Flere modeller har IPX4-klassificering, musikelskeren har fuld kontrol med TRUE AUDIO via Defuncs app, og de, der er midt i karrieren, har suveræn Teams/Zoom-lyd i deres TRUE TALK. Her er noget for alle, der sætter pris på funktion og rigtig god lyd! Derudover fås TRUE-serien i 6 forskellige farver, for ikke at nævne de trådløse Defunc Home-højttalere, der leverer en suveræn lydoplevelse!

TRUE ANC

MED ACTIVE NOICE CANCELLATION

Med 25 timers samlet spilletid er dette et kraftværk, der tilbyder skarp ANC og ENC (Environmental Noise Cancellation), som gør lytte- og opkaldsoplevelsen helt i top! Hvis du vil finjustere, kan du bruge “Companion-appen” til personlige EQ-indstillinger.

Klik på billedet for at se produkt pdf.


TRUE TALK

Helten for alle professionelle rejsende! Med Pure Voice™-teknologi sikrer du, at deres budskab kommer igennem! IPX4 og 25 timers samlet spilletid.

Klik på billedet for at se produkt pdf.

TRUE SPORT

IPX5 + vores MultiTip-design = en perfekt træningspartner! Denne sidder sikkert under hård træning og skuffer ikke, når det kommer til god lyd! Op til 30 timers samlet spilletid!

Klik på billedet for at se produkt pdf.

TRUE AUDIO

Gør dig klar til en fordybende og desuden app-styret lydoplevelse. 13 mm drivere leverer til de mest kræsne musikelskere. 30 timers samlet spilletid.

Klik på billedet for at se produkt pdf.


TRUE ENTER­TAINMENT

Optimeret til streaming og gaming med fordybende 3D-lyd, lav latenstid og dobbelte mikrofoner. 7 timers aktiv spilletid, 30 timers samlet spilletid. Bare læn dig tilbage og tryk på play!

Klik på billedet for at se produkt pdf.

TRUE BASIC

Fantastisk lyd lige ud af æsken! En prisvenlig hovedtelefon med vores verdensunikke MultiTip™, der giver utrolig komfort. IPX4, hurtig opladning og 22 timers samlet spilletid er simpelthen et godt lydtilbud!

Klik på billedet for at se produkt pdf.

TRUE GO SLIM

Rigtig pasform med vores verdensførende MultiTip™-design. IPX4-klassificeret allround-hovedtelefon, der giver bedre lyd, mere sikker pasform og komfort. Op til 22 timers samlet spilletid.

Klik på billedet for at se produkt pdf.

TRUE TRAVEL

Omfavn den trådløse frihed på dine rejser. Sæt senderen i en AUX-port, og du er klar! Perfekt til underholdning ombord på en lang rejse! Når du har nået din destination, kan du bruge hovedtelefonerne, som du plejer. Sættet består af et TRUE LITE-sæt og en sender til trådløs transmission fra enhver AUX-port.

Klik på billedet for at se produkt pdf.DEFUNC HOME

MULTI-ROOM WIFI SPEAKER

Hver eneste detalje i HOME multiroom Wi-Fi-højttaleren er designet til problemfri lydintegration med detaljerne i et autentisk hjemmemiljø. Højttaleren er skabt sammen med den svenske lydingeniør og akustikekspert Henrik Isaksson, og de omhyggeligt kalibrerede komponenter yder retfærdighed til alle musikgenrer og lydtyper.

Fra tunge beats til snakkesalige podcasts og sarte strygere – du kan lytte til dine numre, præcis som de var tænkt til at blive hørt. Uanset hvor du er i dit hjem. Uanset hvordan du har valgt at indrette det.

Farvetilpasning med udskiftelig front

Defunc Home Designkit

Farvetilpasning med udskiftelig front

Defunc Home Designkit

HOME fås i to størrelser. En stor stue er bedst udstyret med flere LARGE, mens børneværelset måske kun har brug for en SMALL. Mix og match i dit hjem for at finde den optimale lydinstallation.


Du styrer din HOME-opsætning nemt og bekvemt via kontrol-appen. Du har fuld kontrol over et velklingende hjem i HiFi-klassen, hvor du kan afspille dine yndlingspodcasts/musik fra f.eks. et stort udvalg af streamingtjenester.