Fra vores hovedkvarter i Stockholm skaber vi lydprodukter med specifikke formål for at forenkle valgene for lydsmarte mennesker over hele verden. At kombinere svensk designtænkning med nøje udvalgte fremtidsorienterede funktioner er, hvad vi handler om. Det findes endda i vores navn: Design + Funktion = DeFunc. Resultatet? Hovedtelefoner og højttalere med den rigtige lyd til den rigtige lejlighed. Så hvis du ved, hvad du vil, har vi det, du skal bruge for at forbedre din oplevelse. Derfor eksisterer vi siden 2015 og frem.


At eksperimentere for at møde tidsånden og fremtidens sunde ønsker – og behov – er noget, der driver os. tage ind
for eksempel vores tidlige højttaler DUO, som gav en stereooplevelse gennem to Bluetooth-enheder, når ingen andre på markedet kunne. Eller vores første TRUE model, som kombinerede en kraftfuld powerbank og trådløse in-ears i én enhed, lige da den mobile livsstil for alvor tog fart. Eller vores MOBILE GAMING hovedtelefoner, udviklet sammen med gamere og ingeniører fra KTH. Eller vores MultiTip™, et hybridhovedtelefonstik med de mest populære musik-, kommunikations- og sportsfunktioner baseret på forbrugerindsigt. For at nævne nogle få eksempler.

I dag 2022 er vi i en trådløs verden for alvor. Vi startede med in-ear hovedtelefoner og vender nu tilbage til vores rødder ved at udforske nye måder at udvikle True Wireless hovedtelefoner på. Vores True kollektion består i dag af 7 forskellige modeller med hver sit formål og skræddersyet til at forbedre fx sport, underholdning, spil, møder og selvfølgelig musikoplevelser. Og det uden at gå på kompromis med andre grundlæggende funktioner.

www.defunc.com