INTRODUKTION

THE ART OF SOUND

I begyndelsen af det 20. århundrede blev Sverige et foregangsland inden for social og industriel udvikling. En bevægelse, hvor teknik og kunst smeltede sammen i en funktionel bevægelse for at forbedre hverdagen for masserne. Defunc (design + funktion) er en hyldest til den bevægelse.


BEGYNNELSEN

EN IDÉ OM ENKELHED

Da Defunc blev etableret i 2015, gav grundlæggeren, Johan Wahlbäck, sig selv en udfordring: At gøre det lettere for folk at finde det rigtige produkt på et labyrintagtigt marked for høretelefoner.

Resultatet blev en samling earbud-modeller uden dikkedarer med beskrivende navne og klart definerede formål, som fås i en prisklasse, der passer til de fleste pengepunge.

Denne funktionelle designetik har fulgt os lige siden. Uanset om det drejer sig om earbuds, over ear-hovedtelefoner eller trådløse højttalere, har alle vores produkter stadig et specifikt anvendelsesområde i tankerne. Som vi ser det, handler god lyd om at skabe virkelig målrettede lydoplevelser.TRUE WIRELESS

En serie udviklet til folk, der sætter pris på mobilitet og bekvemmelighed. Krydret med funktionelle detaljer, der gør en meningsfuld forskel.

Defunc HOME

Vores HOME-serie integrerer lyd og interiørdesign til en virkelig fordybende oplevelse. En oplevelse, hvor god lyd smelter sømløst sammen med det visuelle rum.

MONDO by Defunc

Mondo er et kollaborativt designinitiativ med det erklærede mål at udvikle produkter med direkte input fra kunstnere og fans.


Så hvordan og hvornår vil du lytte? Måske når du løber en tur om morgenen eller holder et konferenceopkald om eftermiddagen. Måske ser du en serie, mens du pendler til arbejde, eller spiller et mobilspil om aftenen. Eller måske er det bare, når du fordyber dig i musik til langt ud på natten.

Det vi mener med at skabe målrettede lydoplevelser, er, at produkterne skal være designet til at forbedre funktioner, der passer til specifikke øjeblikke. Som vores syv true wireless earbud-modeller, der er designet til at fungere særligt godt på syv forskellige måder. Hvad er dit øjeblik?

ET VIGTIGT SKRIDT FOR FREMTIDEN

BÆREDYGTIG INNOVATION OG TEKNOLOGI

www.defunc.com